#trans_rage

14.08.2015 - 19:08 / Wolf.
6 vastausta - “#trans_rage”

 1. jalmari Kirjoittaa:

  Tämä sisäisti aika vahvasti omat tuntemukset asian suhteen. Tuommoisesta tulee vähän mieleen se kuinka jotkut väittää ettei Amerikassa ole enää rasismia, kun on valittiin tumma presidentti. Että koska avioliittolaki uudistus on tulossa voimaan, niin ei pitäisi olla enää mistä “ruikuttaa”.
  Sulla on tosi tyylikäs blogi täällä! Alan stalkkaamaan sitä :D

 2. Mikko Kirjoittaa:

  Toivottavasti sinulle tuo ainakin vähän lisävoimia ja toivoa kuulla että olemme helsingin Amnestyn feissareina ollessa tänä kesänä koko tiimin voimin maininneet Suomen trans-lainsäädännön epäinhimillisyydestä melkein jokaiselle kohtaamallemme ihmiselle ja näyttänyt sitä sarjakuvaasikin usealle. Lähes kaikki ovat olleet kauhistuneita miten asiat ovat näin edelleen ja todenneet että asialle pitää saada muutos.

  Voimia. Vaikka kyllähän tämä vituttaa.

  Mikko Helin, F2F tiimivetäjä

 3. Skjere Kirjoittaa:

  Siis eikös setalta jossain vaiheessa tullut lausahdus, että nyt Pride on semmonen ilon kulkue kun ollaan voitettu taistelu? Vähän joo pieni olento sisälläni alkaa huutamaan kun tämmöstä kuuntelee. :p

 4. Elppi Kirjoittaa:

  Viikset! <3

 5. Dirus Kirjoittaa:

  Mittee oot niinki lähellä ku Hämeenlinnassa ollu? ;-;

 6. Erisa Kirjoittaa:

  Ei saatana.Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives