Tapahtui joskus menneisyydessä

8.03.2010 - 0:26 / Wolf.




4 vastausta - “Tapahtui joskus menneisyydessä”

  1. Maissi Kirjoittaa:

    Miksi sulla aina menee niin huonosti? No okei, ei aina, mutta niin usein – se ei oo reilua! Mutta hitto jätkä kun sä osaat piirtää ilmeitä niin mielettömän hyvin.
    Nyt varmaan täytyy tunnustautua jo vakiostalkkariksi, sen verran usein tulee sun blogia katteltua. Jotain sadistin vikaa mussa kai on, kun mä olen iloinen sun päivityksistä, joissa sulla menee paskasti. Hehhe.

  2. Wolf Kirjoittaa:

    Sadismi on ihan okei. XD Eikä mulla oikeesti aina mee paskasti (vaikka usein meneekin), se on vaan tää ikuinen päiväkirjasyndrooma – entryjä piirtää vain silloin, kun menee paskasti.

  3. Ilja Kirjoittaa:

    Mie tunnustaudun kanssa stalkkeriksi :) Ja tunnustan kanssa perään, että olit se vika tikki joka sai mut sarjakuvapäivistä pitämään :’D

    Mut joo, mie tykkään tästä sivusta tosi paljon, vaikka onkin aika sad :< Liekö sitten siksi että olin vuos sitten samankaltaisessa tilanteessa(ilman koiraa)…

    Tai ihan vaan siksi et tää(kin) on tosi hyvin piirretty :)

  4. Aada Kirjoittaa:

    Varsinkii tällä hetkellä itellä menossa elämässä joku vaihe jossa oon kyrsiintyny ihmisiin ja tuntuu kans ihan samalta et eläimet tuntuu ymmärtävän minnuu paljon paremmin. Ja ku ne ei valehtele, ne näyttää tunteesa nii ku ne tuntee eikä mieti seurauksia, mielistele eikä satuta tahallaan. Ymmärrän itseasiassa ite eläimiä paremmin ku ihmisiä.



Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives