6-10

22.08.2010 - 18:41 / Wolf.


Kategoria: 50 asiaa minusta.



4 vastausta - “6-10”

  1. gloria Kirjoittaa:

    onko Sora siis annettu sinulle nimeksi vanhempiesi toimesta vai oletko sen itse vaihtanut..? Se on kaunis nimi!

  2. ärrä Kirjoittaa:

    Pakko tulla kehumaan kaunista piirtojälkeä ja ihanan rehellistä merkintätyyliä. Tekis mieli kommentoida vähän joka kohtaan, että tuttua on. Muttei kehtaa. Jollain tavalla kaikki iskee vaan syvälle tonne johonkin sydämen kohdille. Herättää niitä tunteita mitkä on joskus sinne piiloon pistänyt.

    Toivottavasti nää merkinnät ei koskaan lopu. :)

  3. Wolf Kirjoittaa:

    Sora on itse annettu, sukupuolineutraalia nimeä kaivatessa (kriteereinä oli suomenkielisyys ja yhteensopivuus sukunimen kanssa, ja tietty samastumiskyky).

    Ärrä, kiitos. On aina kiva kuulla, jos jotakuta koskettaa edes vähän. Tää on mulle aika hyvä kanava purkaa omia juttuja, joten ei varmaan oo loppumassa niin kauan, ku mun päässä tapahtuu edes jonkinasteista aivotoimintaa. XD Pelkään tosin välillä, että paljastan vahingossa muista ihmisistä liikaa, kun pyrin kertomaan itsestäni täysin sensuroimatta…

  4. sis Kirjoittaa:

    Mulla on vieläkin käytössä kummitädiltä joskus kai ekaluokalla saatu lyijytäytekynä. Sen päästä on jo aikaa sitten hävinnyt lehmä (korkki) ja kuva kulunut ja lyijyn joutuu pujottamaan kärjen kautta. Mutta mitä siitä. Ei muilla kynillä oo yhtään samanlaista.



Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives