Elämän pieniä voittoja

23.02.2011 - 2:30 / Wolf.


Kategoria: Jee.



7 vastausta - “Elämän pieniä voittoja”

  1. Kara Kirjoittaa:

    IHANAAA<3<3 Vihdoinkin jokin hyvä elokuva näiden kaikkien rakkaus kliseiden ja vamppyyri elokuvien keskelle.

  2. Touko ei ole nimeni Kirjoittaa:

    Minä oon jo kattellu ja päätöksenikin olen jo sen suhteen tehnyt, että katson aina anime-elokuvani alkuperäiskielisinä ja englantitekstityksillä, koska englannissa harvempi asia kuulostaa niin tyhmältä kuin suomeksi käännettynä. Paitsi Hopeanuoli-suomidubbi on legendaarinen.

  3. Wolf Kirjoittaa:

    Epä-Touko, mun mielestä itse asiassa japani kääntyy usein luontevammin suomeksi kuin englanniksi, ja kaikissa käännöksissä yleensä eniten kusee lokalisaatio, mikä menee pääsääntöisesti ihan yhtä plörinäksi sekä suomen- että englanninkielisissä versioissa. Mutta, makuasioitahan nuo. Mut mun mielestä jos joku kuulostaa tyhmältä jollain kielellä, se yleensä kuulostaa tyhmältä myös kaikilla muilla ymmärtämilläni kielillä. XD

  4. Touko ei ole nimeni Kirjoittaa:

    Mutta nyt kun vaikka toisaalta ajattelee jotain englanninkielistä musiikkia, niin siinä voi laulaa melkein mistä aiheesta tahansa ilman että se välttämättä kuulostaa ihan niin naurettavalta. Suomeksi sanottaminen taas on mielestäni taitolaji, että se oikeesti kuulostaa hyvältä ja se nyt saattaa johtua ihan siitä että ne suomenkielisten lyriikoiden merkitykset ja sanat pistää paremmin merkille ja niin eespäin, mutta tähän kuitenkin nyt osittain perustan mielipiteeni.

  5. Wolf Kirjoittaa:

    Tottumuksia ja mielipiteitähän nämä. Olen kielifriikki, rakastan kaikkea.

  6. Touko ei ole nimeni Kirjoittaa:

    Ei ole tottumuksia. Minä olen oikeassa. Älä riko mun pilvilinnoja.

  7. Wolf Kirjoittaa:

    Jos kommenteissa olisi “Tykkää”-nappi…



Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives