Perheenlisäyksen aika

29.06.2012 - 10:35 / Wolf.


Kategoria: Eläintarinoita, Jee.



16 vastausta - “Perheenlisäyksen aika”

  1. Miyune Kirjoittaa:

    Suosithan löytöeläintaloja valinnassa? :) Toivotaan että onnistaa etsinnässä ja saat ihanan pitkäaikaisen kumppanin!

  2. Saiccu Kirjoittaa:

    Rasittavan normaali tuo “harkitse vielä” “tiesitkö että koirat vaatii sitä ja tätä”. Ihan kuin koiraa vakavasti ja kauan harkitseva ei sitä ymmärtäisi -.- Sillon kun hankin Lennin kaveriksi (ja itseni kaveriksi) Rokan (reilun kahden vuoden harkinnan ja mietinnän jälkeen) niin voi sitä paskasadetta “MITÄ SÄÄ TOISELLA KOIRALLA EIKÖ YKSI RIITÄ” >_> Mutta hyvin ollaan pärjätty. Enkä epäile, että sinäkin pärjäisit, aivan varmasti! :3 Ja onnittelut jo tässä vaiheessa uudesta perheenjäsenestä! ^^

    Löytöeläinkodeissa on pienoinen riskinsä siitä, että koira saattaa omata ongelmia kuten eroahdistus, järkky arkuus jne. Mutta niin, jokaisessa koirassa on omat riskinsä ^^’

  3. Peemu Kirjoittaa:

    Mä sanon että ota koira. Kun muutin asuu yksin ni olin niin eksyksissä elämäni kanssa et päätin ihan hetken mielijohteesta ottaa koiran (meillä on kotona ollu aina +5 koiraa joten elämä ei vaa tuntunu elämältä ilman) ja vaikka tää ei oo ollu pelkkää ruusuilla tanssimista ni koira on mun elämän paras asia tällä hetkellä ja tehokkaampi vetämään mut pinnalle ko mitkään masennuslääkkeet. Onpahan ainakin joku syy mennä ulos päivittäin ja on sitä tullu nähtyy ihmisiäkin eri tavalla kuin ilman koiraa.
    Et kuitenkaan tuu katumaan sitä että otat koiran mut kadut kyllä joskus ettet ottanu. So go ahead man, koira on kuitenkin ihmisen paras ystävä.
    (Heitin linkkiin oman pikkuhukkani kuvan koska se on kaunein ja paras koira maailmassa.)

  4. Wolf Kirjoittaa:

    Oon vielä vähän sisäisessä konfliktissa siitä, että tuleeko mulle pentu vai aikuinen, mutta olen eettisistä ja vähän muistakin syistä kallistumassa löytökoiran puoleen. Tietty niillä usein on eroahdistuksia ja muita traumaperäisiä ongelmia, mutta on se pennunkin ottaminen hillitön projekti, eli suuritöinen tapaus on kyseessä joka tapauksessa. Katselen, että mistä suunnasta haistaisin jotain sielujen sympatioita ja katson sen mukaan sitten sitä käytännön toteutusta.

    Peemu, ASDFHHJGKFÖLDJ MIKÄ NÖPÖ HALUAN VAIN PAIJATA

  5. Maksim Kirjoittaa:

    Koira on kyllä hyvä. Pidän.

  6. kulkutauti Kirjoittaa:

    Kyllä sen ite tietää millo on valmis sen koiran hankkimaan :) Onnea siis sen kanssa ;D Ite kans suosittelen löytökoiraa. Oma on Espanjasta :)Vaik tietty niil voi olla ongelmia mut toisaalta niidenki kautta siihen koiraan kiintyy enemmän jos niistä pääsee yli :)

  7. sallanen Kirjoittaa:

    Hieno juttu! Onnea koiran etsintään! Oletko ajatellut jotain erityistä rotua?

    Ja näitä kummastelijoita ja huutelijoita riittää joka kulmassa. Perhana jos toinen haluaa hankkia koiran ja on täysin kykeneväinen huolehtimaan siitä ja antamaan sille rakastavan kodin, kenen pyrstösulkia se kutittaa?

    Go for it! :)

  8. Wolf Kirjoittaa:

    Sekarotunen ois eka vaihtoehto, jos vaan sopiva löytyy – rotujalostus on mielestäni sen verran ikävä juttu, etten haluaisi sitä tukea. Toki sopivan koiran löydyttyä sen rotu on aika toissijainen asia, mutten ainakaan mitään rotukoiranpentua lähde ostamaan.

  9. annikki raittila Kirjoittaa:

    Ennakoin jo, että niin kauan kun oleskelet Tampereella, niin tarvittaessa voin olla
    varahoitajana/ulkoiluttajana kirjoittaa Annikki

  10. inkubi Kirjoittaa:

    Onnee jo multakin etukäteen omasta hauvasta! ^^ Ei noista huutelijoista kannata välittää. Onhan niissä koirissa tekemistä, mutta enemmän jossain lapsissa on. Silti jos lapsen oot tekemässä niin saat pelkkiä onnentoivotuksia. Mut auta armias jos koiran haluat niin pyydetään harkitsemaan vielä lisää ja maalaillaan piruja seinille siitä kuinka se on niin ja niin rankkaa. Hahh. :’D

    Vaadimme kuvia sitten kun uusi perheenjäsen on kotiutunut! :)

  11. Peikko Kirjoittaa:

    Koiran hankkiminen löytöeläinkodista on tietysti kannattavaa, vaikka ne ei aina ole sellaisia mitä tv:ssä pyörivät sarjat antavat ymmärtää. Isäni otti koiran, joka oli elänyt huonoissa olosuhteissa kolme vuotta. Tuo koira on ollut isälläni vuoden ja on hyvin riippuvainen hänestä. Sen lisäksi koira ei ole niitä leikkiväisempiä tapauksia. Ei raukkaparka ymmärrä mitä leikkimen on kun oli jo tottunut saamaan harjanvarresta. Pistää suututtamaan ihmiset kun eivät pidä huolta eläimistään <.<

    Olen silti iloinen, että isälläni on yksinäisten iltojen seurana sentään koiransa. :3

    Että toivotan sinullekin onnea koiran hankinnassa (:

  12. Kaust Kirjoittaa:

    Muista, että hoitola Kaustisen Kapiset Kaverit on avoinna vuoden jokaisena päivänä!

  13. Lartsa Kirjoittaa:

    Pidän koiran sydänkommentista. Ja sinun myös.
    Ja odotan sitä koiraa…

  14. Maija S. Kirjoittaa:

    Myös Espanjasta, Venäjältä, Baltian maista ja Romaniasta voi adoptoida koiran Suomeen! Suosittelen kokemuksella :) Ainakin tän nimiset järjestöt välittävät rescuekoiria uusiin koteihin Suomessa: Auringon koirat, Kulkukoirat, Viipurin koirat, Kodittomat koirat, Kodittomien koirien ystävät, Rekku rescue, Espanjan katukoirat..

    Mulla on itselläni kolme rescuekoiraa, jotka kaikki ovat tosi ihania ja ihme kyllä myös hyvin ihmisrakkaita ja luottavaisia. On hyvin mahdollista ettei resuekoiran kanssa tule mitään kummempia ongelmia, mutta aina täytyy varautua siihen että niitä voi tulla.

    Onnea uudesta tulevasta perheenjäsenestä :)

  15. pilli Kirjoittaa:

    Kyllähän löytökoiristakin löytyy niitä nuorempia tapauksia, lähes pentuja ellei täysin, jotka saattaisi sitten helpommin sopeutua uuteen tilanteeseen. Tosin ne myös yleensä löytää helpommin sen kodin. Itse halusin ihan hirveästi ottaa löytökoiran, mutta en sitten loppupeleissä uskaltanut ensimmäiseksi koiraksi ottaa, koska pelkäsin omien resurssien riittämättömyyttä(ongelmakäyttäytymisen selvittäminen, sairaudet josjakun vakuutusyhtiö ei suostu rescuekoiraa vakuuttamaan). Ja vakuutusta suosittelen, Fenniasta saa mun tutkimuksella halvimmalla. Olen sen avulla säästänyt pitkän pennin eikä ole tilanteissa mennäkkö-lääkäriin-vai-ei tarvinnut arvuutella mitä tekisi.

    Onnea vielä tulevasta koirasta! Mun mielestä koirat on vaan yksinkertaisesti maailman parhaimpia olentoja.

  16. Miva Kirjoittaa:

    et kyllä todellakaan ole liian nuori :) me hankittiin koira vuos ja 5kk sitten, ja täytin just 21, ja vallan loistavasti pärjätty :) iloa vaan tullu elämään, eikä ole opiskelija budjetilla ollu mitään ongelmaa. Onnea jo etukäteen :)http://www.petsie.fi/pet.php?petid=192923&s=images&img=21686851&setid=126151 tässä meidän neiti :) sekarotuinen, ja aivan yhtä ihana ellei ihanampi kuin puhdasrotuiset :D



Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives