Tänään oli taas tällainen päivä…

30.09.2009 - 20:52 / Wolf.


img484

Kategoria: Angst.3 vastausta - “Tänään oli taas tällainen päivä…”

 1. J Kirjoittaa:

  Onko tää ihan avoin klubi, että saanko mäkin liittyä?

 2. Daniel Kirjoittaa:

  Lueskelen nyt tätä ekaa kertaa läpi ja toivottavasti en aiheuta sulle paskoja fiiliksiä kommentoimalla vanhoja juttuja.

  Anyways, mulla on sama. Oon ollu tossa koulussa kohta 2 vuotta ja nyt vasta tuli eka sellanen tyyppi puhumaan, jota en tunne muualta. Sekin sano et vaikutan siltä et haluun vaan olla omissa oloissani. Toinen sano et se pelkäs et kävisin kimppuun.

 3. Dimmy Kirjoittaa:

  Mulla on sellanen tapa jotenkin että sun kaltaiset ihmiset tuntuu vetävän mua puoleensa. Kai mulla sitten on joku anturi näiden “klubilaisten” seuraan liittymiseen. Koska tämmöisiä fiiliksiä tuntevat ihmiset on aitoja. Niiden seurassa ei itse tarvitse teeskennellä mitään. Ja voi yleensä puhua mistä vaan. Se on parasta.

  Sääli ettei olla törmätty.Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives