Mikä hermoromahdus, missä?

3.05.2010 - 12:20 / Wolf.


Kategoria: Angst.2 vastausta - “Mikä hermoromahdus, missä?”

  1. Maissi Kirjoittaa:

    No, ainakin sulla on rakastava koira. Ihan kamalaa, mulla on taas kivaa kun sulla menee huonosti. Eiku oikeesti tuli kyllä surku tota kenkää ja koko juttua.

  2. Wolf Kirjoittaa:

    Kenkä selvisi hengissä, vaikka tila olikin aluksi kriittinen. Musta tuntuu, että kaikki tätä lukevat nauttii enemmän niistä merkinnöistä, joissa olen jonkun pohjattoman elämäntuskan kourissa. No jaa, mikäs siinä. Hassua vaan, just pari päivää sitten kävin erään tuntemattoman netti-ihmisen kanssa “keskustelun” siitä, miten hänen mielestään mun ei pitäis kertoa masennuksesta ja muusta sellaisesta, koska ei kenenkään muun tarvitse tietää sellaisista asioista (hieman vajaa henkilö oli kyseessä siis)… Haha.

    Oliski mun koira. Olin tuolloin isän luona eläinvahtina, kun olivat itse kersoineen painuneet jonnekin road tripille.Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives