No, ainakin näen paremmin

14.07.2010 - 23:11 / Wolf.


Kategoria: Angst.4 vastausta - “No, ainakin näen paremmin”

 1. Maissi Kirjoittaa:

  Hohee, mullon ihan sama ongelma – tai siis sama ongelma mutta toisinpäin. Tänäänkin olin taas “nuori mies”. Välillä oon ihan tosissani miettinyt, että jos kasvattaisi pidemmän tukan, tai alkaisi pukeutua vähän tyttömäisemmin, mutta en sitten kuitenkaan.

 2. Wolf Kirjoittaa:

  Se on paskaa, kun muka täytyisi sopeutua muiden ihmisten sukupuolistereotypioihin, ettei tulisi väärinymmärretyksi. Tosin, mä oon sitä mieltä, että parempi olla vain itsensä (ehkä vielä astetta hämmentävämpi, kuin mitä luonnostaan olisi), koska ei kai sitä muuten maailman kapeakatseisuudelle ikinä mitään tapahdukaan.

  Välillä vaan tulee näitä hetkiä, ettei kestä. No jaa.

 3. -GreenCow- Kirjoittaa:

  mitä jos :–D …… okeih musta ei ole nyt apua ainaskin sulla ei ole sellaista ääntä kuin MULLA
  tytöltä mä näytän ja olenkin tyttö mutta mun ääni kuulostaa pojalta aina mun koulussa saan kuulla että :
  kamu : Joku sanoi sua pojaks kun kuuli sun äänesi!
  minä : HAHHAHAHahha oikeesti :”D
  kamu : eikö se sua haittaa?
  minä : miksi haittatis olishan se mukavaa näyttää pojalta !
  kamu : mutta ei se sun ulkonäköstä siis vaan sun äänestäs … sä kuulostat kyllä pojalta..
  minä : …. mun…ääni…KUULOSTANKO MÄ POJALTA…..
  kaikki mun kamut : no kyllä sä melkein..kyllä sä joskus kun sulla on matala ääni!
  minä : ……

  niin oleppas kuule iloinen !
  ettet kuulosta tytöltä

 4. Dimmy Kirjoittaa:

  :DD Good boy.Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives