So dance fucker dance

14.09.2010 - 23:09 / Wolf.


Kategoria: Angst, Koulu, Tulevaisuus.15 vastausta - “So dance fucker dance”

 1. totuuden torvi Kirjoittaa:

  Koko tämän ajan mitä olen lukenut blogiasi on tullut ajatus: vittu mikä vinkuliisa. Tämä oli kyllä viimenen risaus; yhyy joudun olemaan kuvakoulussa vaikken tahdo, reffojen teko on huijausta yms. Itsepähän olet pääsi dipannut paskaan, mutta mikäs siinä kun on tottunut kitisemään blogissa kuin autiotalon sarana. Varmasti riittää myös ajatuksia maailmanparantamisesta vaikka itse on samasta sonnasta valettu. Miten muuten ajattelit epäsuorasti ilmaista ylimielisyyttäsi?

 2. Wolf Kirjoittaa:

  No voi jee. Mitäköhän kuvittelet saavuttavasi sillä, että tulet anonyymisti kertomaan minulle, minkälainen ihminen olen? Muuta, kuin pahaa mieltä. Ehkä se oli sitten tarkoituksesikin, mutta se mielestäni sotii aika pahasti viestisi sisältöä vastaan.

  Minä en muuten mielestäni ilmaise ylimielisyyttäni epäsuorasti, vaan nimenomaan suoraan ja kovaa ja liioitellusti, ihan juuri siksi, että näkisin sen aina itsekin, ja voisin yrittää kehittää sitä puolta itsestäni. Tämä blogi on hyvin suurilta osin minun itsetutkiskeluani, ei mikään ensisijaisesti muille ihmisille tarkoitettu viihdeteos (mikä omasta mielestäni on ilmeistä).

  Tähän myös pätee se perinteinen päiväkirjasyndrooma, eli tekee mieli kirjoittaa vain, kun on paskaa, jolloin kokonaiskuvaksi virheellisesti muodostuu, että koko ajan on paskaa. Mutta kyllä, minä myös valitan hyvin paljon. Omasta mielestäni se on positiivista kehitystä verrattuna siihen, etten koskaan puhunut mitään mistään, mikä mieltäni painoi, mutta olisi joo tosi ärsyttävää joutua kuuntelemaan, sen myönnän.

  Siis, ole hyvä ja poistu, jos ahistaa. Minulla ei ole mitään velvollisuutta viihdyttää sinua tai luoda itsestäni vaikutelmaa hienona ja sopeutuvaisena ihmisenä, kun en sitä ole. Elämä on minulle vaikeaa, ja jos se jostain syystä ärsyttää sinua, se ei ole minun syyni.

 3. jelden Kirjoittaa:

  Kun nyt tämmösistä taidejutuista puhutaan, jokainen on luojana erilainen ja kaikki tavat yhtä hyviä. Toiset tykkäävät lämmitellä ennen isompaa työtä esimerkiksi piirtämällä croquista ja vähän heittelemällä viivoja niin, että saa ideoita siihen varsinaiseen työhön. Toisilla meistä ne viivat tulevat ihan suoraan, mutta kyllä siinä lämmittelyssäkin itua voi olla!

  Ja tuosta mallikuvien käytöstä…
  Minusta se on tosi ok, kunhan ei nimenomaan kopioi. Itse ainakin olen oppinut käsien piirtämisestä vain ottamalla jumalattomasti valokuvia omastani ja tutkimalla niiden linjoja ja liikettä.
  Mallia käyttäessä voi tietenkin heittää omiansa väliin niin paljon kuin huvittaa ja käyttää mallia vain inspiraationa tai häilyvänä ohjenuorana! (Säälin kyllä sinua, jos sun on määrä tehdä tarkkoja kopioita – taannoin vittuunnuin tähän itsekin koulun penkillä)

 4. Wolf Kirjoittaa:

  Meidän kurssihan on nimeltään “havaintoprosessit”, ja se tarkoittaa sitä, että kaiken pitää perustua (näkö)havaintoon. Sooloiluun ei siis ole paljon mahdollisuuksia.

  Kyllä mäkin näen sen, mikä mallin käyttämisessä on järkevää, mutta mun ongelma on se, etten nauti itse piirtämisprosessista, vaan vain lopputuloksesta. Jos lopputuloksena on jotain, mitä olen vain havainnoinut (saati sitten viivoja ja palloja), se ei ole tyydyttävää. Ja on tyhmää sanoa, että reffojen käyttö on huijausta, mutta olin tunnekuohussa. Se tuntuu musta itsestäni huijaukselta, koska haluaisin löytää ja keksiä itse. Tavoitteenahan ei mulla koskaan ole todellisuuden jäljentäminen, eli jos joku ei ole ihan anatomisesti oikein, se on mulle ihan sama niin kauan, kun se näyttää kivalta.

  Plääh. Kyl se täst.

 5. Tää Täällä Kirjoittaa:

  Blogi on päiväkirja, vaikka onkin julkinen. Siihen aikaan, kun päiväkirjaa kirjoitettiin vain kansien väliin, sen tirkistelijät tunsivat häpeää ja voitonriemua yhtä aikaa. En ole kuullut kenenkään koskaan suuttuneen toisen päiväkirjan äärellä, että mitäs maailmasi noin mustana näet. Päiväkirja on omaa reviiriä. Julkisessa päiväkirjassa, blogissa, jatkokeskustelua voi käydä, mutta toisen omaan suuntaan pakottaminen tuntuu lähinnä säälittävältä.

  Älä siis välitä Totuuden torven tööttäilystä. Hänen pitäisi ymmärtää valikoida tarkemmin, mitä näkee ja lukee.

  Jokainen päiväkirjaa kirjoittanut tietää, miten epätasapainoisen kuvan se elämän todellisuudesta säilöö. Paljas tunne on paljas tunne ja saa olla. Lukijaystävällistä ja itseäkin valaisevaa on kuitenkin edes yrittää selittää, millaisista aineksista paha olo milloinkin rakentuu. Sellainen riisuu myös ylimielisyydeltä vaikuttavan puolustusmekanismien haarniskan.

 6. Maissi Kirjoittaa:

  En yhtään ihmettele, että et halua “isona” olla kuvataiteilija – juuri noiden syiden takia, joita selostit itsekin. Eikä mun mielestä tässä iässä (siinä parinkympin kieppeillä) tarvitse vielä tietää, haluaako oikeasti tehdä isona sitä duunia, jota varten sattuu sillä hetkellä opiskelemaan – itse en ainakaan tiedä. Mutta koita silti saada tästä vuodesta siellä koulussa jotain irti niin jaksat taas hakea keväällä jonnekin muualle.

  Tuon totuuden torven kommentin sivuutan kokolailla kokonaan, sen ainut tarkoitus kun on ollut vain loukata. Toivottavasti en ole itse kommenteillani aiheuttanut vastaavaa, sillä se ei todellakaan ole ollut aikomus.

  Ja ne maailmanparantamissarjiksethan on just parhaita. Heti niiden angstisarjisten jälkeen.

 7. mie Kirjoittaa:

  Oon lukenu siun blogia jo suht kauan ja aina ko kirjotat jotain uutta säikähän aina vaan enemmän siitä kuinka samanlai ihminen oot ko miä.
  miusta se on ihan törkeen pelottavaa, et kaikki mitä kirjotat vois olla ihan hyvin miun suusta, mut toisaalta se on taas ihan sairaan siistiä!
  Jatka samallai sielunveli! :)

 8. minääääääää Kirjoittaa:

  turha kommentti,mutta; OOOOOOOH,rakastan tätä sun blogia :O tosi hyvin piirretty nuo kaikki jutut yms. ja vaikutat tosi sympaattiselta tyypiltä :o

 9. Pica Kirjoittaa:

  On hirveää, että olet vienyt korkeakoulupaikan joltakulta, joka haluaisi valmistua ammattiin, ja itse vain väniset ja asennoidut koulutukseen järkyttävän lapsellisesti. En ihmettele, ettet näytä saavan elämästä mitään irti (ellei angstauksen aiheita lasketa), siihen tarvitaan näet yleensä tietynlaista nöyryyttä.

  Turha muuten käskeä minua lopettamaan blogisi lukeminen, sillä se on jollain sairaalla tavalla erittäin viihdyttävää. On lisäksi mielenkiintoista nähdä, tuleeko asennevammasi parantumaan ajan saatossa vai jatkatko kuoppasi kaivamista.

 10. Tää Täällä Kirjoittaa:

  Pica on pieni ihminen. Ei ymmärrä päiväkirjan roolia sen enempää kuin julkisen itseilmaisun itse määriteltävissä olevaa luonnetta. Sinut tuntevat tietävät, että sinussa on muutakin kuin angstia ja valitusta. Ne olet kuitenkin valinnut tämän blogin ilmaisumuodoiksi.

  Mullakin on niitä lukijoita, jotka sanovat: kirjoittaisit onnellisista asioista. Heitä olen neuvonut lukemaan niitä, jotka tuntevat tehtäväkseen kirjoittaa onnesta. Sitten on taas niitä lukuisia, jotka kiittävät: ihanaa, kun kirjoitat rehellisesti myös siitä vaikeasta, mistä niin harva kirjoittaa ja missä juuri tarvitsen vertaistukea.

  Jatka siis rohkeasti valitsemallasi tiellä. Yksi katkera ihminen ei saa viedä meiltä muilta sitä, mitä haluamme. Hänen “sairas viihtymisensä” blogisi äärellä kertoo hänestä riittävästi.

 11. Niko Kirjoittaa:

  Mun mielestä ne lämmittelyviivat oli ehkä parasta mitä itse sain siellä aikaan, melkein voisi laittaa seinälle. :-)

  PS. Trollit on trolleja, ei kannata haaskata huomiota ja energiaa niille.

 12. Dents Kirjoittaa:

  Tää sun blogis on kiehtova, hyvin piirretty kaikki. Aina tullessa tänne tsekkaamaan tilanne harmittaa että ei oo tullu jatkoa.

  Ja mitä nuo muut sanovat; jatka ihmeessä, äläkä valita ruikuttajista. Jotkut kirjoittavat iloisista asioista, jotkut vähemmän iloisista. Eli älä haaskaa piirtämiseen ja moniin muihin kivoihin asioihin käytettävää energiaa kuuntelemalla töötöttäjiä. Ehkä minulta hiukan turha ja pointiton viesti, mutta menköön.

 13. Iita Kirjoittaa:

  aaa rakastan tota yllä olevaa vaik mitään en saiskaan sanoo, ettei sua näy, silti <3

 14. maeangela Kirjoittaa:

  Mä niin samastun suhun. Mulla oli tää kuvataidekouluun haku vain pakollisena (kävin joutsenos vuoden koulutukses ja ope pakotti) vaikka oisin halunnut sarjiskouluun, mut ei rahaa ja muutenki ns. kotiin ja paskatöihin ei mun mieli kyennyt.
  Sun piirustustyyli on helppolukusta, yksinkertaista ja ilmaisusi kiehtovaa sekä tunteisiin vetoavaa. Laitan sut seurattujen listalle. Piste >)

 15. Anna Kirjoittaa:

  Löysin blogisi tänään ja jäin koukkuun. Monen sarjakuvan kohdalla tulee tunne, että kirjoitat minusta. Yhdyn useaan ylläolevaan blogiasi ja itseilmaisuasi tukevaan kommenttiin ja haluan myös osaltani rohkaista sinua jatkamaan valitsemallasi linjalla. Sarjakuvistasi huokuu aitous ja mutkattomuus. Ihailen myös rohkeuttasi (ja kykyäsi) ilmaista tunteitasi. Se, että uskallat tehdä sen näin julkisesti, on erityisen kunnioitettavaa. Oikeastaan koen blogisi lukemisen terapeuttiseksi: sen lukeminen tuo jonkinlaista turvaa, sillä se saa minut tajuamaan etten ole yksin tällaisten tunteiden kanssa.Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives