Abstrahoitu auktoriteetin kuolema

28.09.2010 - 16:23 / Wolf.
2 vastausta - “Abstrahoitu auktoriteetin kuolema”

  1. Tää Täällä Kirjoittaa:

    Tämä kohoaa runouden säkenöivään sfääriin. Metaforista ilmaisua tukee fallokseen viittaava siittiönmuotoinen puhekupla, jonka hännän tuntumassa tunnelmaa tihentää mielikuvia spermasta synnyttävä ilmeinen kuolaläjä. Äärimmäisen valppaana olon ja näennäisen totaaliturhautumisen vastakkainasettelu tiivistyy sarjan viimeisessä kuvassa eleettömään itsetutkisteluun, jossa huolella valittu sitaatti johdattaa katsojan uskomaan piirtäjän oman ja itsenäisen sisäisen auktoriteetin vahvistumiseen. Musta kohinaviiva kuvasarjan alapuolella kerää söheröönsä kaiken turhan tiedon ja vapauttaa sen vankeudesta.

  2. Lartsa Kirjoittaa:

    nimim. mies vastaa: On.Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives