Luukku viis

5.12.2010 - 1:06 / Wolf.



Kategoria: Joulukalenteri.



7 vastausta - “Luukku viis”

  1. Ida Kirjoittaa:

    Ooh siis.. Mäkin olen niitä ainokaisia suomeks käännettyjä lukenut Porvoon vanhassa lastenkirjastossa (samasta paikasta Loiselin Peter Panit ja Akira-vhs, hurraa 90-luvun alku). Tekis todella mieli ostaa omaks, mutta toi saaga on niin suunnaton.. Ehkä tyydyn vain Original Questiin.

  2. Ida Kirjoittaa:

    Ai niin, kiitos tosta linkistä! Nyt tiedänkin mitä teen aamua odotellessa.

  3. Wolf Kirjoittaa:

    Mun tavote on omistaa kaikki Wendyn piirtämät. Muut piirtäjät ei oikein sytytä, joku Sonny Strait vielä menee. Kaikki on luettu, mutten jaksais tilata Jenkeistä kasaa kirjoja, jotka on mun mielestä rumia…

    Oon ihan hyvällä mallilla, original quest ja vähän päälle tosiaan valmiina, eli alpat ykkösestä kasiin löytyy, samoin uudemmat The Searcher and the Sword ja The Discovery. Vielä ku sais ne kaikki sairaat värikynähärvellykset ja satunnaisissa alpoissa olevat yhen chapterin tarinat… En vaan enää muista, mikä missäkin oli. Yhyy.

  4. Nonni Kirjoittaa:

    Ja mä ihmettelin, keitä ne oli ne suippokorvat, jotka muutti meille asumaan. Hauska tutustua.

  5. Piuu. Kirjoittaa:

    Elfquest! Oon lukenu niitä mm. koko ikäni. : D Siskon kirjoja pöllin sillon tällön ja luin. Tykkäsin just siitä kun niillä ei ollu oikeen miehen ja naisen arvoissa eroja jne jne.

  6. hinni Kirjoittaa:

    IHANAA elfquest on niiiiiii hyvä voitais alkaa pitää eqkerhoa

    ps melkei itkin ku luin tän

    terv hinni

  7. Joakim Kirjoittaa:

    Tuhannet kiitokset linkistä =:O Ite tutustuin sarjaan Muhoksen kirjastossa, josta löytyi silloin kolme ekaa osaa 4A-kokoisena ja värillisenä, olivat aika kivaa silmäkarkkia nuorelle jannulle siihen aikaan. Siks vähän petyin ku sitä alettiin suomeksi kääntää ku vain mustavalkoista, omituisen kokoisena, omituisilla ruutujaoilla (tuntui ku ruudut olisi vaan läiskitty miten sattuu sivulle photarilla)



Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives