Kysymyksiä 2

9.02.2011 - 14:12 / Wolf.


Kategoria: Random.



9 vastausta - “Kysymyksiä 2”

  1. Kiwi Kirjoittaa:

    Olen osittain ekassa kanssasi samaa mieltä. Että meitä on liikaa. Olen monesti, ja hyvin vakavasti miettinyt, että jos haluaisin lapsen (pidän kyllä lapsista), se olisi adoptio, ei oma. Koska maailmassa on niin paljon perheettömiä lapsia, turha niitä on lisää tehdä.

    Mutta joo, tykkään näistä kysymyksiin vastauksia-merkinnöistä : DD Oppii aina piirtäjästä lisää.

  2. Daniel Kirjoittaa:

    Yritin etsiä sitä tutkimusta siitä, että naiset lihoo mentyään naimisiin, mut löysin vaan iltalehtijuttuja, joissa viitattiin siihen. Sellanen on kuitenkin tehty, mut siitä kuinka luotettava se on en osaa sanoa.

    Musta lisääntyminen on äärimmäisen itsekästä ja myös ällöttävää ja mä oon tosi ilonen et en oo koskaan tuntenut pienintäkään halua biologisten lasten hankkimista kohtaan.

  3. Wolf Kirjoittaa:

    Daniel, perustin sen, etteivät naimisissa olevat naiset ole sinkkuja lihavampia siihen, etten ole itse havainnut kyseistä ilmiötä, joten mun on vaikea uskoa sen olevan jokin normi. Toisaalta, ei nuo painoasiat hirveästi kiinnosta muutenkaan, en varmaan edes huomaa, jos joku on ns. lihava. Mulle lihava on sellainen 500-kiloinen sänkyynsä kiinni sulanut tapaus, muut ovat joko liian laihoja tai sopivia. -__-

    Mä en välttämättä sanois lisääntymistä ällöttäväksi, mun mielestä se on vain väärin hyvin monella tasolla. Toki se olis mulle henkilökohtaisesti ällöttävää, sattuneista syistä… Mulle ainoa syy, miksi ikinä haluaisin lapsen (ei siis omaa, hyi helvetti ei koskaan ikinä, mutta sellaisen, josta olisin vastuussa) olis se, että se sanois mua isäksi. Kokisin sen sukupuoltani eheyttäväksi. Mutta tässä tulee sitten hienosti esiin se, miten vitun itsekästä lasten hankkiminen on – hei, otanpa vastuulleni toisen ihmisen elämän vain siksi, että saisin itselleni paremman itsetunnon. Wtf?

    On onni olla vietitön. Ja vaikka vietti heräisi, etiikka menee edelle.

  4. Cactus Kirjoittaa:

    Jee, voi ihana ko sai nyt noita sun vastauksia lukee hymy perseessä! Mahtavaa ko jätkä omistaa mahtavan piirtotyylin ja siihen ko lisätään matikkapää ja hyvät ajatukset nii JES!!

    Jaksat vaa sitä koulua käyä ja piirrellä tänne elämästä nii maailmasta tulee parempi paikka sanon minä!

  5. Iita Kirjoittaa:

    Tosta muksujutusta:
    Aattelin et lapset on kauheita ja ihmisii on liikaa ja vihasin ku porukka ei adoptoi tenavia vaan haluu aina oman. Joku sai mut kuitenki näkee muksuis sen et ne on niin puhtaan uteliaita ja kiehtoo miten niitä voi manipuloida (“JOkainen jokoa on lapsen kanssa on opettaja” <3). Jotenki oon tajunnu tonki et miks halutaan oma lapsi.
    …………….Unohin jo mun pointin :(
    Vähä teeman vierestä, toi lasten manipulointi on oikeesti tosi hurjaa. Jos vanhemmat opettaa et varastaminen on oikein ja kaikki muu ihan moraalitonta niiin siit lapsest tulee sellanen. Se elää omas maailmas, omil säännöillä jne. Ehkä vähän häjy/paheellinen esimerkki, mut se olis hienoo.

  6. Wolf Kirjoittaa:

    Ihmisten manipulointi on tosi hurjaa, ei mun mielestä rajoitu lapsiin. Ne, jotka ovat lapsina manipuloitavissa, ovat todennäköisesti aikuisinakin – kaikki lapset eivät nimittäin ole.

  7. Tessu Kirjoittaa:

    KAIKKI lapset ovat manipuloitavissa, lapsi oppii esimerkin voimalla. Kaikki aikuiset ovat myöskin enemmän tai vähemmän manipuloitavissa. Eli omaksuvat muiden tarjoamaa tietoa ja käyttäytymissääntöjä.

    Tuskin sinullekaan on taivaasta tipahtanut/olet itse keksinyt että luontoa on kunnioitettava enemmän kuin valtaväestö kunnioittaa, jostain olet sen kuullut. ;-)

  8. Wolf Kirjoittaa:

    Olen eri mieltä.

    Mutta meillä on maailmankatsomuksellinen ero. Minä uskon itsenäisen ajattelun olevan mahdollista, eikä se tarkoita vapautta ympäristön vaikutteista, vaan kykyä kyseenalaistaa havaintonsa itsenäisesti ja tulla omaperäisiin johtopäätöksiin.

  9. Möme Kirjoittaa:

    Hear hear.



Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives