4.04.2011 - 21:26 / Wolf.




11 vastausta - “”

  1. Maissi Kirjoittaa:

    Jei, huonekasveja! Mulla on ollut jo jonkin aikaa haaveena niin heeelvetin iso huonekasvi, että se yltäisi lattiasta kattoon. (Ja Törössä ei ole nimenä mitään pahaa, se erittäin sympaattinen nimi.)

    Mutta nyt voisi todellakin hankkia jo rahapuulle kaverin, kun näillä lämpöasteilla sellainen kestäisi jo matkan kaupasta kotiin hengissä. Mut ehkä sellanen puun kokoinen on vähän liian tyyris mun onnettomalle budjetilleni.

  2. ninni Kirjoittaa:

    Mä en ole uskaltanut pitää kasveja taas pitkään aikaan, saisin varmaan jonkun kasvinsuojelusyytteen kun tapan ne aina hitaasti kiduttaen :P Vaihtoehtona olisi luultavasti tulla joko jäniseläimen tai kissojen syömäksi riippuen siitä mihin kohtaan asuntoa rehut sijottaisi.

  3. Tepe Kirjoittaa:

    Törö <3

  4. ilves Kirjoittaa:

    Törö <3

  5. Ilona Kirjoittaa:

    Minäkin nimesin joskus viherkasvini, mutta nyt niitä on jo niin paljon, etten muista alkuperäistenkään nimiä.

    Nyt seuraa tylsää jaarittelua, mutta haluan kuitenkin kertoa:

    Löysin blogisi jokin aika sitten, luin sen läpi unettomina öinä. Tuli vahvasti sellainen tunne, että saatan muistaa hämärästi sinut Lahdesta. Minun opistoaikani syksyllä 2009 kesti vain pari viikkoa, sitten sairastuin vakavasti ja lopetin, joten kamalasti en ehtinyt opistoelämään ja ihmisiin tutustua, mutta sellainen mielikuva on, että jonkun hyvin sinun oloisesi kanssa jokusen sanan vaihdoin jossakin välissä.

    Et varmastikaan muista minua, olimme eri linjoilla, mutta halusin kertoa lukevani. Pidän tyylistäsi piirtää, huumorisi on loistavaa ja erityisesti pidän siitä, että et karta hankalia ja keskustelua herättäviä aiheita.

  6. Ilona Kirjoittaa:

    Ja typotinpa blogini osoitteen, nyt pitäisi olla oikein…

  7. Dents Kirjoittaa:

    Törö <3

  8. Marsa Kirjoittaa:

    Oi, onko Antero kenties traakkipuu<3 Ainakin se näyttää siltä.
    Hyvä huomata etten ole ainoa ihminen, joka nimeää kasvejaan:D (niinkin hohdokkaita nimiä kuin Teuvo, Jomppeli, Unto, Aapeli, Aatos ja Loviisa löytyy kasveiltani)
    Törö<3

  9. taemi Kirjoittaa:

    mulla oli joskus kissa nimeltä törö. sopii hyvin elävälle sellainen nimi. ‘3’

  10. inkubi Kirjoittaa:

    Haha, empä oo onneks(?) ainoa joka nimeää kasveja. :D Tosin noille uusimmille en nyt oo uskaltanu nimiä antaa, ku muuten kiinnyn niihin liikaa ja ne kuitenkin kupsahtaa väärän hoidon tai liiallisen hyysäyksen johdosta noin vuoden kuluttua hankinnasta. :'<

    Tosin viime kesänä hommasin ihmepensaan ja oon aika ylpeä että se selvis talven yli hengissä. \o/

  11. arua Kirjoittaa:

    Mä tapoin mun kaikki kasvit. Nyt niitä ei ole yhtään.

    Kummallisin kuolema tapahtui traakkipuulle. Sain postissa irlantilaisen menninkäisen ja laitoin sen seisomaan traakkipuun juurelle. Pian tämän jälkeen menninkäisen yllä olevat lehdet alkoivat lerpattaa, laskeutuivat alas ja muodostivat teltan menninkäisen ympärille. Tämän jälkeen toinenkin puoli traakkipuusta alkoi kuolla. Se oli sitten menoa.

    Ainoa selitys tälle on, että se menninkäinen tappoi mun traakkipuun. :/



Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives