Joulukalenteri: 6

6.12.2012 - 0:43 / Wolf.


Kategoria: Joulukalenteri.



5 vastausta - “Joulukalenteri: 6”

  1. Dala Kirjoittaa:

    Defu Organic on vissiin ainoa luomumurkina jossa lihakin (siipikarja) on luomua. Tosin kuten lähes kaikissa raksuissa, on lihaa tuossakin varsin minimaalisesti, eli itse kannattaa lisätä. :)

  2. nti Täti Kirjoittaa:

    Palautetta valmistajille! Tuskin olet ainoa, jota vituttaa.

  3. Daniel Berdache Kirjoittaa:

    Ruohonjuuresta saa Yarrahia, jossa lihakin on luomua.

  4. malla Kirjoittaa:

    http://www.zooplus.fi/shop/koirat/kuivaruoka/luomu_kuiva

    oli ihan pakko :D

    tuolta tilaan omille kissoille ruokia. tulee suoraan kotiovelle <3

  5. koiranruoka Kirjoittaa:

    Nyt tulee vähän hifistelyä, mutta vaikutat sellaiselta ihmiseltä jota kiinnostaa tämäkin asia.

    Koiranruokaa, jossa on käytetty luomulihaa on todella vaikea löytää. Syy siihen on se, että se luomuliha tuotetaan ihmisravinnoksi ja eläintenruokiin menee luonnollisesti ne eläimistä jäävät jämät. Ja elinperäisin tuotteisiin ne kaikki muutkin osat… Koska se on halvempaa valmistajille ja sitä myydään kalliilla ostajille.

    Kannattaa katsoa koiran- ja kissanruoissa tosiaan ne tuoteselosteet. Niissä on kerrottu ainekset pitoisuusjärjestyksessä. Esimerkiksi järjestys: “liha, kananrasva, riisi jne” on paljon parempi kun tämä järjestys: “viljat, maissi, liha ja eläinperäiset tuotteet, maissijauho jne”.
    Vaikka koira on sekasyöjä, niin mitä enemmän lihaa kuivamuonassa on niin sitä parempi. Ei ne kuitenkaan pelkillä viljoilla elä ;)

    Netistä löytää paljon tähän aiheeseen keskusteluja ja infoa, kannattaa ilman muuta perehtyä. Eläinruoka-bisnes on vielä hämärämpää kuin ihmisruoka, sillä valvontaa on vähemmän.



Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives