En oo ihan ajan hermolla

1.08.2013 - 3:58 / Wolf.


Kategoria: Random.5 vastausta - “En oo ihan ajan hermolla”

 1. Salainen anonyymi Kirjoittaa:

  Sinä voisit hyötyä. Lisää lukijoita mahdollisesti kun nykyiset tykkäävät ja jakavat. Saisit tunnettuutta! Mainetta! Kunniaa! :)

 2. Skjere Kirjoittaa:

  Kai se joissakin blogeissa toimii jos on suhteellisen laaja lukijayhteisö, niin sitä kautta varmaan helpommin voisi jakaa kaikenlaisia ajatuksia ja kysellä asioita lukijoilta. Mutta itse en tbh ole koskaan innostunut kyseisestä ajatuksesta. (ehkä siksi että varsinaisessa blogissa tapahtuva merkintöjen ja kommenttiboksien kautta kommunikointi voisi tyrehtyä facebookin helppouden vuoksi. Tai sitten vain olen vanha pieru joka ei tykkää naamakirjan laajentumisesta :’D) Fb:n sarjisbloggaajat-ryhmä (jne) sen sijaan ovat mielestäni juuri sopivia. Itse en ainakaan tsekkaa hirveän usein jos joku on tehnyt itselleen fb-sivun ja linkittänyt sen esimerkiksi tumblriinsa tai deviantarttiinsa. En koe sitä tarpeelliseksi.

  Mutta tee ihmeessä vaikka ihan vain kokeilun vuoksi. Sitä kauttahan sen näkee, että onko sellainen sivu helpottava elementti itselleen ja/tai lukijoilleen. c:

 3. nti Täti Kirjoittaa:

  Et hyötyisi. Hyvät stripit voi jakaa suoraan täältäkin. Miksi hajottaa itseään (/töitään) moniaalle? En ole oikein koskaan tajunnut.

 4. Wolf Kirjoittaa:

  @nti Täti, ei sinne naamakirjaan oo tarkotus postata merkintöjä, vaan ainoastaan linkkejä niihin, eli siis tyypit, jotka on tykänneet sivusta, saa suoraan seinälleen tiedon päivityksistä (mikä ilmeisesti on kätevää, kun ei sit tarvii käydä turhaan lorvimassa, jos ei harrasta RSS-syötteitä). Mut mulla ei oikeastaan ole mitään mielipidettä sen järkevyydestä, siksi kysyinkin.

 5. nti Täti Kirjoittaa:

  Kappas. No ilmankos en ole koskaan tajunnut kun en ole näemmä ymmärtänyt miten tuo toimii sitten lainkaan. Heh.Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives