Tapahtui sarjakuvafestivaaleilla

14.09.2013 - 16:34 / Wolf.
14 vastausta - “Tapahtui sarjakuvafestivaaleilla”

 1. Salla Kirjoittaa:

  Aww!!! :3 Harmi etten päässyt tonne.

 2. Jemmari Kirjoittaa:

  Hihhii, turhaan hermoilit esiintymistä, oli oikein hienoa olla kuuntelemassa.
  Itsellä oli kyllä “hieman” fanityttö-olo jonossa. n_n

 3. v Kirjoittaa:

  Ei susta huomannut, että oisit ollu kauheen hermostunut!
  Saisit olla ylpeä itsestäsi, albumi oli kaunis ja upea ja koskettava.

 4. Dents Kirjoittaa:

  Ei muuten yhtään huomannu, että jännitit! Vedit haastattelun tosi hyvin ja olit muutenkin mahtava. Albumi oli loistava : 3 Piirtämäsi Jim <3

 5. niksu Kirjoittaa:

  olet jännittämisen ja kiusaannuksen peittämisen maailmanmestari. ilo oli kuunnella ja katsoa ja ostaa!

 6. KoPe Kirjoittaa:

  Aloin vasta pari viikkoa sitten lukemaan blogiasi ja luin sitä aamuyöhön! Teet todella hienoa jälkeä ja tykkään lukea juttujasi. Olin myöskin kuuntelemassa kun kerroit uudesta albumistasi ja ostinkin sen. Eikun vaan lisää kaikkea tulemaan ;) ..Sait pari viikkoa sitten taas yhden vannoutuneen lukijan jutuillesi, odotan innolla mitä seuraavaksi julkaiset ;)

 7. Hanski Kirjoittaa:

  En ite harmi kyllä päässyt kuuntelemaan, mutta kävin ostamassa sun albumin festareilta aiemmin ja pidin siitä kovasti!

 8. Afri Kirjoittaa:

  Hei, sinä! Sun Miska Pähkinä sarjakuva-albumi on ensimmäinen sarjakuva-albumi, jonka ostin tietämättä etukäteen juuri mitään sisällöstä tai ulkonäöstä. Ja se kertoo jo paljon sun taidoista, koska yleensä mikään teos ei säväytä niin paljon, että raaskisin ostaa sen itselleni. Nuukailen kavereilta lainaan tai odotan, että kirjasto joku päivä hoksaisi tilata aineiston kokoelmiinsa.

  Kuitenkin olen lukenut blogiasi ja olen tykännyt siinä määrin, että tiesin sun julkaisujenkin olevan hyviä. Harmittaa, etten ite päässy festareille paikan päälle, olisin voinu nähdä sut livenä ja kiittää. Mutta kiitos! Mun mielestä jokaisen täytyis lukea sun albumi ja oppia ajattelemaan. :D Ja ootko muuten julkaissut mitään muuta tai aiotko julkaista lähitulevaisuudessa?

 9. Wolf Kirjoittaa:

  Hahahaha kiva jos en vaikuttanut hermostuneelta, mutta voin taata, että ainakin ekat kymmenen signeerausta meni päin helvettiä ihan vaan siks, ku käsi täris vieläki kuin olisin juonu korillisen energiajuomaa, huhhuh. Ei oo ikinä jännittäny niin paljon, ja sit ku siihen vielä lisäs sen häkellyksen siitä ihmismäärästä, musta tuntu ku en olis edes olemassa.

  @Afri, kiva jos tykkäsit alpparista! Aiemmin ei oo tullu mitään fiktiivistä (Daada kustans pienen blogikompilaation vuonna 2010, saa sitä vieläkin jostain), seuraava duuni tullee olemaan opparini, jonka pitäis valmistua maaliskuun loppuun mennessä (vähän pelottaa, mut eiköhän se siitä). Eiköhän sekin jotain kautta markkinoille vielä päädy. :>

 10. nti Täti Kirjoittaa:

  Tuli joo Susi sorakuopassa ostettua Miska Pähkinän ohessa, ainakin feministien pöydältä sai pienlehtitaivaassa.

 11. Erisa Kirjoittaa:

  Vittu kun en ikinä uskalla tulla noihin tapahtumiin! >:( Onko sitä Miska Pähkinää vielä mahdollista saada jotenkin? Paitsi että mulla on vasta ens kuussa varaa ostaa se, mut kuitenkin.

 12. gök Kirjoittaa:

  hahaha, aww! harmi kun en paikan päälle päässyt, mutta miskan aion tilata, oi. oot mainio! ;__;

 13. Nellu Kirjoittaa:

  En nyt tiijä mihi merkintää kommentoida tätä ja toivottavasti ei kuulosta tekopyhältä perseen nuolemiselta, mut oot yks miu suosikki sarjisbloggaajista ja aina ku itelä on inspis hukassa ni tuun tänne lukee siu merkintöjä!

 14. inkubi Kirjoittaa:

  Haha ihana. xDBlogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives