Pian räntää sataa taas

31.03.2014 - 1:05 / Wolf.


Kategoria: Angst, Tulevaisuus.5 vastausta - “Pian räntää sataa taas”

 1. Maija Kirjoittaa:

  No höh :( Meetkö opiskelemaan Helsinkiin? Toivottavasti koiruus kotiutuu.

 2. Mikko Kirjoittaa:

  Itseki jouduin muuttaan tänne Helsinkiin kun parempi puoli pääsi Aaltoon opiskeleman. Ei oo mustaamakkaraa eikä rotvalleja, mutta on kaikkea eksoottista mitä ei Tampereeltakaan saa ja katukivetyksen reunat on.
  Koska muutat ja minnepäin ja miksi?
  Kysymys 2.4: tuleeko se lopputyösarjakuva näytille jossain muodossa esim interwebziin tai painettuna?
  Helsingin sarjakuvafestareille esim?

 3. Wolf Kirjoittaa:

  @Maija:
  En mee opiskelemaan vaan ns. elämään elämää, koska valmistun amkista nyt just kohta mahdollisesti, eikä maisteri tai kakkostutkinto ainakaan tässä vaiheessa kinosta. Ruska kotiutuu minne vaan mis joku rapsuttaa sitä, et hänestä en oo huolissani. :>

  @Mikko:
  En tiedä vielä millon muutan ja minne päin, tavotteena on vaan saada muutettua niin pian kuin mahdollista, eli odottelen asunnon löytymistä mistä tahansa Helsingin rajojen sisäpuolelta. Syitä on monia ja se on monimutkanen juttu, mutta noin niin kuin brutaalisti yksinkertaistettuna Helsingissä on tuttuja ihmisiä ja tukiverkosto, joka Tampereelta koulujen loputtua kaikkoaa.
  Vastaus 2.4: Tulee se jossain muodossa jonnekin, jonkun pienen painoksen ainakin teen siitä omakustanteena, kun pitää kirja antaa arvioijalle käteen joka tapauksessa, ja sit jos sen joku kustantaa oikeesti ni se ois kiva, mut ei tässä vaiheessa voi vielä sanoa et tapahtuuko se ja jos tapahtuu niin milloin (se on lähteny sellasiin sfääreihin, ettei oo kovin myyvä tapaus).

 4. hopeasoopeli Kirjoittaa:

  Palailin pienen tauon jälkeen kurkkimaan blogiasi ja huomasin postauksen, jossa sanoit vielä joskus voivasi olla hyvä piirtämään,vaikket yltäisikään samalle tasolle henkilön X kanssa.
  Tahdoin vain sanoa, että toivottavasti ymmärrät olevasi jo nyt oikea taituri, enemmän kuin “hyvä”.

  Jaksamista tulevaan, hymyjä huomiseen ja lämmin halaus.

 5. Mussu Kirjoittaa:

  Mie asun Helsingissä, jos tuut helsinkiin niin mää tahtosin oikeasti tavata sut vaikkei myö mitenkään tunnetakaan :-D Vaikutat sen verta samantyyppiseltä henkilöltä vaan että ois kiva tutustua. Ehkä saisin kaverin! snif!Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives