Asioita

26.06.2014 - 0:20 / Wolf.


Hei vaan, oon hakenu töitä ja kämppiä yms. enkä jaksa vinkua ahdistusta enää (jos joku haluu palkata mut niin ottakaa yhteyttä kiits, haha), mutta pari Pride-viikkoon liittyvää ilmotusluontoista asiaa:

Tein Amnestylle postikortteja Suomen translain ihmisoikeusongelmista, käykää poimimassa niitä matkaanne Pride-meiningeistä ja lähettäkää vaikka kapeakatseisille sukulaisillenne ja vittumaisille entisille kavereillenne. Mulla on myös vielä tän viikon pieni näyttely Kalliossa Terassi Barissa, et jos kinostaa niin pyörähtäkääpä siellä.

Oon mahdollisesti ite läsnä Pride-kulkueessa lauantaina Ruskan kanssa, et jos luulee tunnistavansa niin saa tulla moikkaan ja silleen.

Tästä mun ois pitäny piirtääki, koska vitutukseni on eeppinen, mutten nyt jaksa, joten välitän viestin maailmalle eksklusiivisesti verbaalisessa muodossa: Hyvä aloitetta tasa-arvoisesta avioliittolaista käsitellyt eduskunnan lakivaliokunta, haistakaa pitkä paska ja syökää koko perseeni. Ystävällisin terveisin, minä.

Kategoria: Eeppiset seikkailut tavallisessa elämässä.4 vastausta - “Asioita”

 1. Stalkkeri Kirjoittaa:

  Hei, noit kortteja näytettiin just äsken A-studiossa ja katoin heti, että on aika tutun näkönen tyyli niissä!

 2. hj Kirjoittaa:

  Hei jee!
  Luinkin näist molemmist jutuista, Amnestysat ja Terassista, varmaan H-lehdestä tai jostain. Tosi hienoa, se että oot öö, no niinku siis hyvällä asialla ja sun taide ja kannanotot saa näkyvyyttä.

  en mä tiedä- haluaisin muotoilla tähän kuinka oon jotenki jännästi niin ylpee susta, sillai setämäisesti. Voisin käyttää sua taiteellisen/ammatillisen kehityksen esimerkkitapauksena. Noi postikortit ja miska pähkinä ja ja, etkös valmistunukki tässä. Hiton hyvä juttu, että rupesit pitää sarjisblogia silloin joskus.

  meiän roskakatoksessa on pulunpesä jossa on kaks aika isoa ja hömelönnäköistä poikasta. tiedoksi vaan tämä, varmaan tykkäisit niistä.

 3. LONe Kirjoittaa:

  Saisko noista korteista mahd. tänne tai jonnekin isompaa versiota, että niitä voisi tsekata? :)

 4. K Kirjoittaa:

  Jee, kävin hakemassa Amnestyn kojulta noita kortteja. En tiedä vielä, mihin käyttöön menevät, ehkä omalle seinälle, jos en muuta keksi. Todella hienoja ja kulkuekin oli siisti, vaikka puistossa oli ihan liikaa porukkaa enkä jaksanut viihtyä siellä kovin kauaa. (Ei tosin pitäisi valittaa siitä, että niin moni päätti osallistua. :D)Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives