Jottei koskaan menis liian hyvin

16.12.2014 - 0:16 / Wolf.


Kategoria: Angst, Tulevaisuus.10 vastausta - “Jottei koskaan menis liian hyvin”

 1. Erisa Kirjoittaa:

  Ymmärrän erittäin hyvin, samojen fiilisten kanssa eletään täälläkin. Haluan jotenkin uskoa, että meille kaikille varmaan tulee vielä se hetki, kun asiat loksahtaa paikoilleen edes jotenkin.

 2. Laura Kirjoittaa:

  Tämän aamun (tiistai 16.12) Karjalaisessa oli oikein positiivinen arvostelu Kettujumala palelee-albumistasi! :)
  Just you to know, jos et ole lehden lukija. Toivottavasti löytyy nettiversiostakin.

 3. Kirjoittaa:

  Laura:

  Ei löytynyt nettiversiosta :< Lukisin kyl mielelläni, varmasti Wolfkin :)

 4. Muhvu Kirjoittaa:

  Voih, ymmärrän tuskasi, tätä meikäkin on joutunut paljon pohtimaan….. Mutta! Köyhä taiteilijanelämä on aina kiinnostavaa luettavaa ainakin. Voihan tuota työntekoa aina KOKEILLA… Ja kattoo saako taidetta luotu siinä sivussa? Voihan olla että säännöllinen päivärytmi jne. piristäisikin ja saisi jotain aiheita piirtämiseen kun olisi pölkkyjä asiakkaita ja rahaa matkustaa? Ja sit jos taidetta ei jaksakaan luoda siinä niin voi vaan lopettaa kokeilun, kukaanhan ei velvoita olemaan vr:rällä lopun ikäänsä… Henk. koht. toivon että sarjakuviasi saan lukea jatkossakin koska ne ovat niin mahtavia! Suomi menettää paljon jos loppuukin sarjakuvat jonkun tylsän päivätyön takia. Sulla on lahjoja joita ei joka ikisellä ole ja ne menee hukkaan jos et toteuta itseäsi! Uskon kyllä että sun lahjoilla sä pystyisitkin elättää ittes taiteella ja sarjakuvilla.

 5. Wolf Kirjoittaa:

  Siellä Karjalaisessa oli näköjään sama Jokke Saharisen arvio kuin Keskisuomalaisessa, löytyy esim. täältä: http://www.ksml.fi/uutiset/viihde/kirjat/wolf-kankare-kettujumala-palelee-suuri-kurpitsa-2014-80-s/1930412

 6. Azugi Kirjoittaa:

  Hei, saisko tota Kettujumala palelee ostettuu vielä siulta?

 7. Hair Kirjoittaa:

  Kävin tämän hienon sarjisblogin lävitse enkä ihmettele tippaakaan miksi sait apurahan!
  Mörkömäistä joulua!
  T: Hirviöjunan mummojasyövä konduktööri.

 8. Stina Kirjoittaa:

  Ei sulla oo mitään kiirettä.

  Ite pähkäilen samoja aiheita juuri tässä, eiköhän elämä pakostakin johonkin suuntaan selviä. En tiedä onko se kovin lohduttavaa, niin että täytyy kai lisätä että onhan sulla nyt ainakin taitoa ja älyä, että eiköhän sulle ura aukene.

  Kyllä piirtämiselle aina löytyy aikaa (tai mun tapauksessa kirjottamiselle) ne muut jutut on sit eri asia, ite höyläsin lukion aika vasurilla ku halusin vaan kirjottaa ja ihan hyvin meni silti, niin että oon kelannu et hoidan loputkin elämästä samaan tyyliin nyt kun pitäs tota yliopistoa alkaa miettiä.

  Sanoisin tähän vielä jotain tyyliin “tsemppiä!” mutta kun siitä tulee heti mielikuvia vaaleanpunaisista trikoista ja ponnareista ja yleensäkin sen oloisista tyypeistä jotka käyttää sanaa “jaxuhali”, niin taidan jättää sen nyt väliin.

 9. minmin Kirjoittaa:

  Millaisista ihmisistä pidät? Millaisiin ihmisiin haluaisit tutustua?

 10. Wolf Kirjoittaa:

  Azugi, Kettujumalaa saa kyllä vielä, pistä sähköpostia osoitteeseen wolf.kankare(a)gmail.com niin asia järjestyy. Oli myös vielä ennen joulua ainakin Helsingin Akateemisessa hyllyssä, et saatavuus lienee hyvä kaikin puolin.

  minmin, missä mielessä? Kaikkia mun hyviä ystäviä yhdistää varmaan kyky ja halu eläytyä myös sellaisiin elämäntilanteisiin ja tunteisiin, mistä itsellä ei ole henkilökohtaista kokemusta, ja yleinen pyrkimys vähentää kärsimystä maailmassa, kuka milläkin tavalla. Tykkään siis emotionaalisesti viisaista empaattisista ihmisistä, joita kiinnostaa maailma omaa napaa pidemmälle. Tykkään myös hyvästä itsetuntemuksesta, eli siitä et ihmisellä on ollu aikaa ja kiinnostusta tarkastella itseään ja omia emotionaalisia prosessejaan kriittisesti. Tykkään ihmisistä, jotka keskustelee asioista ja kertoo itsestään avoimesti ja rehellisesti. En tykkää itsesensuurista enkä hyssyttelystä tai häpeilystä.

  Öö. Tulipa rakenteeton selitys. Mut emmä tiedä. En oo koskaan ennen mitenkään yrittänyt muotoilla verbaalisesti ihmismakuani, tai muutenkaan ajatellut sitä liiemmin, koska kaikissa ihmisryhmissä on helmiä ja paskaa. Toki oon huomannu, että mulle on tärkeetä ympäröidä itteni ihmisillä, joilla on samanlainen arvomaailma kuin mulla, eli en edes kohteliaisuudesta kaveeraa esim. rasistin kanssa, koska en halua sellaista asenneilmapiiriä minnekään elämänpiirini lähelle.Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives