Vanne kiristyy jälleen

19.08.2015 - 18:39 / Wolf.


Kategoria: Angst.7 vastausta - “Vanne kiristyy jälleen”

 1. gao Kirjoittaa:

  Tiedän hyvin tunteesi. Mulla hiilostaa omat vanhemmat, töitä taas ei oo meikäläisellä ja masennus kaivaa mun elimet pakosti ulos, koska niillä ei oo tarvetta. Lisänä vielä se, että oon lähtemässä haneen niin nopeasti kuin pääsen tässä kuukauden päästä, koska en voi asua paikassa jossa 24/7 haukutaan ja satutetaan henkisesti että fyysisesti ainoaa tytärtään + ei tunnu enää turvalliselta kodilta.

  Sinnittele.

 2. Naina Kirjoittaa:

  Voimia albumin vääntöön. Se kannattaa tapella loppuun vaikka kuinka hinkkais vastaan.
  Ymmärrän hyvin tuon “jumissa eläimen kanssa” tilanteen, ja lomattomuuden (12 vuotiasta koiroa ei viitti enää hirveästi pakottaa istumaan 8h autossa, että pääsee mökille). Minä yritän päästä pois tehdastöistä omalle alalle, mutta ahdistaa ja sieppaa töiden vinkuminen.
  Muista hengittää, velloilu ja patoaminen hankaloittaa oloa. En mä tiedä, klo 00.20 asioiden miettiminen ja järkevien ja toivottavasti edes hieman kannustavien kommenttien kirjoittaminen ei tahdo sujua.

 3. Kuuda Kirjoittaa:

  Tsemppiä, tiedän ton koirajumitunteen. Syy miksen tällä hetkellä halua omistaa kokoaikaisesti koiraa :<

  Sanoisin et voin hoitaa Ruskaa mut en itsekään luottaisi random nettityypeille koiraani.

 4. Zeroness Kirjoittaa:

  Voimia toivotan, terv. entinen naapuri. Meidän koira oli se virolainen Simpel, jota pidimme usein metsikössä, en tiedä muistatko enää kun muutimme poiskin sieltä jo vuosia sitten. Simpel saa toki kirmata edelleen vapaana, mutta eri puolella Suomea. Joka tapauksessa jaksamista toivotan sinulle sekä Ruskalle.

 5. Fxs Kirjoittaa:

  En nyt tiiä liittyykö tää aiheeseen :_: Ajattelin nyt parantaa sun oloo, tai no parantaa ja parantaa. Ehkä mun viesti on jollain tavalla turha, mutta siis jos mä oisin samanlaisessa tilanteessa (eli siis joku pitäis mua -hyvänäkin- piirtäjänä) niin haluisin tietää siitä! Siis oikeesti hyvänä o.o OOT NIIN TAITAVA JA KAIKKEE! Ehkä kuitenkin eka toivotan jaksamista :_: KOITA PÄRJÄILLÄ <3 Oot niin mahtava ihminen <3!

  Mutta siis menin sarjakuvakauppaan, ettimään sun jotain tekeleitä, mitä nyt sit sattuisinkaan löytää.(netistä mä olinkin katsonut sen kaupan sivuil) Se on jotenki pelottava kauppa, joten no kuljin siellä sit ja no mä löysinkin, (en siis missään nimessä oisi uskaltanut kysyä)! :_: Ostin semmoisen Susi sorakuopassa, ja oot tehnyt sen 2010! Olin siitä niin innoissani! Siellä oli myös Kettujumala palelee, mutta siihen saan rahat ömm perjantain! Sen aika ei ollut vielä! Olin kuitenkin niin innoissani tosta, joten selittelin susta mun äidille ja luin sitä sille ääneen. KESKELLÄ KAUPUNKIA SIISXD Olin niin innoissani…en malta oottaa et pääsen ostaa sen toisenki OwO Oot vaan niin taitava! <333

 6. Kaust Kirjoittaa:

  Tiedän et Tampere on vähän kaukana, mut muista et tänne voi aina tuoda Ruskan ja niin pitkäksi aikaa kun vaan tarvitsee. Aina parempi tietysti, jos tuot myös itses ja jäät tänne lomalle!
  Paljon jaksamista lähetän.

 7. Roz Kirjoittaa:

  Albumi-ideasi kuulostaisi ihan loistavalta luettavalta!
  Itse kans menin tuossa ihastumaan, nyt sit on taas fiilis et seuravan kerran hoidan tilanteen jääkylmällä suihkulla tai lobotomialla..
  Myöskin jaksamisvoimaa täältä.Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives