Ei ole hyvä näin

29.09.2015 - 3:24 / Wolf.Kategoria: Angst.11 vastausta - “Ei ole hyvä näin”

 1. Lirppu Kirjoittaa:

  On niin ikävää katsoa kun ihmiset kokevat itsensä rumiksi ja epä haluttaviksi. Itse kyllä tiedän miltä se omalla kohdalla tuntuu ja välillä sitä kattoo peiliin ja miettii et miks vitussa tän näkönen nainen märehtii sitä kuinka ruma on. Ja sitten itkettää. Pää on paska paikka mutta toivon että sä myös löydät jostain sitä rohkeutta olla ylpeä itsestäsi ja varmasti maailmassa on ihmisiä jotka kokee sut viehättäväksi! Koska musta sä ainakin olet varsin viehättävä ja mielenkiintoinen persoona! Käsi sydämellä.

 2. Elppi Kirjoittaa:

  Jos multa kysytään, niin sä oot aivan heletin komea. Ei mulla muuta.

  Paitsi hei kunhan siitä paranet niin kerkeetkö harkita sitä juttua jota joskus kyselin? :)

 3. Skjere Kirjoittaa:

  Toivottavasti elämä voittais pian, ihan hirveetä paskea kyllä on nyt. Ja en kyl itekään vois muuta kuin kompata Elppiä, oot oikeesti aika pirun komea. Mut tiedän että sitä voi olla hankala itse uskoa tai kokea edes mahdolliseksi (joten usko nyt kun sanotaan—). Vielä kerran ihan tajuttomasti voimia!!

 4. cattyn Kirjoittaa:

  Mun on pakkosanoa että tekeepä rankkaa nähdä että joku ihminen jota pitää upeana tuntee tollasia juttuja. Mä tosiaankin toivon että sun asiat kääntyy parhainpäin, muista et oot upee ihminen ja koita kestää siellä okei? täällä on ihmisiä jotka välittää susta <3

 5. Ven Kirjoittaa:

  “Olen ruma” -kohdissa ajattelin, että täystonttu sinä olet. :) Oon seurannut about parin vuoden ajan sun blogia, ja lukenut sut sarjikset, ja mä henkilökohtaisesti ihailen sua. Sä olet upea persoona, ja _äärettömän rohkea_ (<- en voi korostaa tuota kylliksi) kertoessas avoimesti elämästäs ja vaikeuksistas, ihmisenä ja transmiehenä. Sä olet fiksu ja mielenkiintoinen persoona, ja ihailen sun työtä sarjakuvapiirtäjänä.

  Ja sä olet komea, älä sano itselles ettet olis.
  Alat nähdä sen itsekin, kun paskamyrsky tasaantuu.

 6. Ven Kirjoittaa:

  Btw, vaikeasta persoonasta on sanottava, että oon kanssa kokenut itseni sellaiseksi, ja osittain olen ehkä sellainen myös ollut, mutta näkisin nyt, että olen ollut vain ihmisenä niin keskeneräinen, ja myös niin vaikeassa tilanteessa, että olen vain selviytynyt miten olen parhaaksi nähnyt. Ehkä jotain tällaista on myös sun kohdalla, ja sekin tasaantuu paskamyrskyn myötä.

  Ei mulla muuta.
  Terppa.

 7. Siina Kirjoittaa:

  Minusta sinut oli piirretty tähän http://surkea.sarjakuvablogit.com/files/2015/09/sarjisosa2.png aivan älyttömän viehkosti. Ja se jotenkin vastaa mielikuvaani sinusta. Olet viehättävä ja kiinnostava mies kaikin puolin!

 8. Erisa Kirjoittaa:

  Must tuntuu et mul on jotenki ihan sama tilanne (se ero, että mulla on selvästi vähemmän minkäänlaista sosiaalista elämää). Ymmärrän sua hyvin.

  Itsensä on kyllä helppo tuntea rumaksi, mistä syistä se sitten kullakin johtuu. Sut olen minäkin nähnyt livenä ja toi sana “ruma” on kyl viimenen asia mitä ajattelisin susta.

 9. Pep Kirjoittaa:

  En tiiä, onko mun sanoilla mitään merkitystä, mut näin sut kerran TKL:n bussissa nro 25 ja muistan vieläki, kun Kalevan kirkon kohdalla tajusin, et ei helvetti, toi on Wolf Kankare. Jos oot joskus tuntenut kiusallisen pitkää katsetta itessäs, ni se oon ollu vaan mä, joka ei saanu katsetta irti susta. Sun kasvot on oikeesti kiehtovat, ja sanon tän pelkästään hyvällä. Lisäks sulla on ainakin omaa silmääni miellyttävä tyyli noin niinkuin muutenki. Plus, että tää blogi on iha paras kaikkine aktivistijuttuineen ja tosielämän tapahtumineen, sä oot muutenkin ihan älyttömän kiinnostava persoona. Ihailen sun asennetta. Voisin kirjottaa viel lisääki, mut jotenki tuntuu, et oon jo nyt sanonu liikaa. Hölmö minä. Mut toivotan sulle paljon vahvuutta nykyiseen ja toivoa tulevaan!

 10. anno Kirjoittaa:

  Musta on ollut helpointa löytää poikaystävät netistä seuranhakupalstoilta, kun olen toooodella epäsosiaalinen ihminen joka inhoaa kaikkea arkipäivän tutustumista uusiin ihmisiin (case being että poikaystäväni on paras ja ainoa kaverini, kun suhde loppuun n. 5 vuoden kuluttua tulee uusi poikaystävä josta tulee paras ja ainoa kaverini ja sykli alkaa alusta).Siellä on oikeasti järkevääkin porukkaa.

 11. Ida Kirjoittaa:

  Halusin vaan sanoa, että mitä nyt olen sua oppinut tuntemaan tän blogin kautta (eli.. en oikeastaan oikeasti “tuntemaan” really, mutta you get the point) että et todellakaan ole ruma vaan hieno ihminen niin sisältä kuin ulkoa. Sun ansiosta tiedän niin paljon enemmän tärkeistä asioista, ja tuntuu, että olen ihan vähän vähemmän ihmisperse kuin oon ennen ollu. Joten cheers ja jatka mitä teet.Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives