Rikkinäinen levy

19.05.2016 - 21:01 / Wolf.


Kategoria: Angst.10 vastausta - “Rikkinäinen levy”

 1. Rasmus Kirjoittaa:

  Osuu ja uppoo ekan puhekuplan kuvaus! Yäh joo sanoisin, että tiiän mitä meinaat, mut aina kun ihmiset sanoo mulle niin, niin ei ne kertaakaan oo kyllä tienny.

  Haluisin sanoo jotain rakentavaa, mut en mä oo keskinyt mitään sanoja joilla rakentaa itellenikään poistumistietä tästä olosta. Musta on ollu vaan kauheen kiva juoda viinilasista ite tehtyy inkivääriolutta (vaikka se maistui tiskivedeltä) ja kattoo piirrettyi niin paljon, et pää kai kohta räjähtää.

  Tyyntä mieltä kaikkeen kaaokseen

 2. Kettu Kirjoittaa:

  Sie olet elossa! Mietin viime viikolla, että miksei ole sinusta mitään kuulunut <3

  Mutta joo, ahistus on tuttua, vähän liiankin kanssa. Melkeinpä tekis mitä vaan että ois vähemmän ahistus. Ja mikähän siinä on, että se koira on monesti se ainoa jonka takia jaksaa edes yrittää?

 3. Nirpi Kirjoittaa:

  Sie olet vielä around!!! Tekis mieli laittaa <3 vaikka en tunne sua ja olen yleensä tunteiden ilmaisua kaihtava jörri. Annat sanat ja kuvat sille, mistä on vaikeinta puhua. Se tuntuu ruudun toiselle puolelle helvetin hienolta.

  Terveisiä yhteiskunnan ulkopuolelta, täällä on vähän parempi kuin Helsingissä, toivottavasti toimii, jos kokeilet. Eskapismia ja disneytä ja hengitystä! Ja <3!

 4. Wispie Kirjoittaa:

  Mikä toimenpide dogille oikee tehtii ku noin kallis :s

 5. nokkasiili Kirjoittaa:

  Tiedän sellaisen muodottoman ahdistuksen :/ kärsiny siitä jo varmaan toista vuotta non-stop.

  ..mun ei oo tarvinu viedä koiraa hammaslääkäriin, mut mulle itselle selvis alkuvuodesta etten koskaan ole sairastanut vesirokkoa ja niimpä piti hankkia rokote. 200€ meni siihe lystiin ^^ hei hei opintotuet!

 6. Kumiko Kirjoittaa:

  En kyl ymmärrä tota lekuria. Jos ihminen on noin ahdistunut niin sairasuloma olisi enemmän kuin paikallaa. Itse olen joutunut erikseen PYYTÄMÄÄN että saisin saikkua (ovat aina antaneet). Toki jos kyseessä olis pitkä sairasloma niin töihin palaaminen voi olla vaikea. Ensimmäiset päivät ovat ainakin itsellä olleet ahdistavia…

  P.S. Sulla on jo tosi pitkä fleda :)

 7. Aaa Kirjoittaa:

  Vaikka aihe on tosi synkkä, niin ihanaa että päivitit!

  Sulla on oikeus tehdä elämässäsi täysin ja tasan just se, mitä vaaditaan että voit täällä elää ja voida paremmin. Vaikka muuttaa Jämsään, jos siltä tuntuu. Tai pitää sairaslomaa. Tai molemmat.
  Voimia.

 8. eM Kirjoittaa:

  Kiva että päivität taas! Just tää kuva ei vaan aukee mulla (oon testannut kaikki eri selaimet puhelimella), vois tietty avata koneen mut vähän sellainen vaihe ettei kykene. Noi pari uudempaa sarjista aukes, ehkä tässä vaan joku sellainen tiedostomuoto jota iPhone ei tue. Avaan kyl joku päivä sen koneen… Cool, kesätukka!! Valoo ja voimii!!

 9. Wolf Kirjoittaa:

  ^Katoin omallaki puhelimella ja katos, ei toimi. En tajuu miks, tiedostomuoto on täsmälleen sama ku aina muulloinki. Ota näistä nyt sitte selvää. Venkslailen pikkasen ja katon rupeeks skulaa.

  edit/// No nyt toimii ainaki mun puhelimessa?

 10. mobiili Kirjoittaa:

  Nyt näkyy vihdoin mullakin mobiilissa!Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives