Harhautus

25.06.2016 - 18:49 / Wolf.


Kategoria: Angst, Jee.7 vastausta - “Harhautus”

 1. Rasmus Kirjoittaa:

  Juku, ihan vaan ilosta ja jostain helpotuksesta kai melkein itkettää tieto siun mastektomian jonottamisesta, vaik omat tsäänssit päästä leikkaukseen näyttääkin epäreilun diagnoosin takian vaativan mm. 5000e rahaa, mut elämä just nyt muutenkin tekee musta ihan räkänokan.

  Mä oon koomannut, kattonu animea ja lukenu sarjiksia, ihan vaan nököttänyt nolo iso lammaspehmo sylissä ja unohtanut itseni, jolloin oon vahingossa kyennyt hengittään normaalisti.

  Hirmusti vaan kaikkea hyvää ja lääkäreille tuplaten hoppua

 2. Leviathan Kirjoittaa:

  Kiznaiver näköjään kuuluisi animen joukkoon, vai olenko väärässä?

 3. Neve Kirjoittaa:

  Onks muka niillä oikeus tehdä tollasta ilman ettei ne edes ilmota siitä mitenkään? Kyl on ihme touhua niitten puolelta eikä yhtään kivaa moinen.

  Hienoa kuitenkin kuulla, et oot päässyt tohon jonoon ^^

  Kovasti tsemppiä ja voimia! ♥ Toivotaan et poli ottaa yhteyttä mahdollisimman pian.

 4. hpuds Kirjoittaa:

  Ihana nähdä piirustustasi. Luin kerran blogis läpi, kun opiskelin ihmisen erilaisia asentoja ja huomasin et jumantsui sullon tämä hyvin hallussa. Muutenki hienoa ilmasua. <3 Toivottavasti hoidot auttaa pian

 5. J Kirjoittaa:

  Hei, en nyt tiiä kannattaisko tällasesta mitään mainita ja saatat jo tästä tietääkin, mutta törmäsin just kuvottavaan rasisti-seksisti-transmedikalisti -blogiin jossa oli käytetty kuvituksena sun sarjakuvia. [ohje poistettu] Ajattelin vaan mainita, kun sen sisältö oli niin päinvastaista kun sulla.

 6. Wolf Kirjoittaa:

  Olen tietoinen ko. henkilöstä, sen toiminnasta ja sen mielipiteestä musta, mut poistan taas ohjeet sen löytämiseksi sun kommentista ku en halua täältä sinne liikennettä.

 7. Erisa Kirjoittaa:

  Lol tiedän muuten kenen blogista puhutaan! En oo ehkä koskaan elämässäni toivonu niin paljon että joku ois trolli.

  Mutjoo, pitäisköhän munki kattoo toi Voltron. Se kuulostaa mielenkiintoselta. Viimeisin sarja jonka oon kattonu alusta loppuun on Wakfu, ja vaikka se oli muuten tosi jees niin sen todellakin pilasi se vitun sukupuoliroolittuneisuus.Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives