Ohikulkumatkalla

13.11.2016 - 19:46 / Wolf.
5 vastausta - “Ohikulkumatkalla”

 1. Kysyjä Kirjoittaa:

  Vakituisena lukijana tuli mieleen, että mihin Ruskan työnnät jos Australiaan (tai vastaavaan) lähdet? Eikö Ruskalke tullut eroahdistus, jota voivottelin jo japaninmatkasi jälkeen?

  Ihmettelenpä vain, miten koiraan sitoutunut voi matkustella pitkiä matkoja ympäri maailmaa :O

 2. Wolf Kirjoittaa:

  Aika harvoin matkustelen “pitkiä matkoja ympäri maailmaa”, minkä näkee esim. siitä et tää reissu tulee olemaan pisin millä oon koskaan ollu jos Edinburghia ei lasketa, eli sikäli huolesi on ehkä vähän ylimitoitettu. :D Mutta siis Ruska menee mun äidin luokse, missä se on käyny about viikoittain viimeset kaks vuotta ja on ollu hoidossa monen monta kertaa ennenkin ilman mitään ongelmia, plus sillon ku viimeks menin se oli ollu mulla vasta puol vuotta ja kotiutuminen oli kesken (se oli multa virhearvio), nyt se on kuitenki ollu mul jo neljä vuotta eikä eroahdistusta oo ollu enää moneen vuoteen.

  En tietenkään lähtis minnekään jos mulla ei olis täyttä luottamusta ihmiseen joka Ruskasta huolehtii. Monta reissua on jäänyt Ruskan takia tekemättä näiden neljän vuoden aikana juuri siksi, että oon niin hiton paranoidi etten pysty jättämään sitä melkein kenenkään hoitoon.

 3. Maria Kirjoittaa:

  Moi!
  Toinen vakituinen lukija toivoo sulle superhyvää matkaa.

 4. Erisa Kirjoittaa:

  EI! MISSASIN! VOI VITTU!

  Mutta toivotan erittäin hyvää matkaa (itse asiassa olet jo matkalla?). Oon käyny Australiassa ite 16 vuotta sitten, hieno maa. Ja iso, Queenslandissa oon siis vaan ite ollu enkä muualla. Hyvä että Ruskalla on hoitaja. Nauti täysin sydämmin kenguruista!

 5. Erisa Kirjoittaa:

  Viel isompi voi vittu ku kirjotin “sydämin” väärin. Puolustukseksi voin sanoa, että oon kirjottanu 20 sivua fikkiä joka on sellasta verbaalisirkusta että aivot nyrjähti.Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives