Olosuhteet muuttuu, minä en

21.07.2019 - 3:09 / Wolf.


Kategoria: Angst, Pyhä aivottomuus.Yksi vastaus - “Olosuhteet muuttuu, minä en”

  1. Jeu Kirjoittaa:

    Kuulostaa tutulta. Tuntuu ettei mikää motivoi mihinkään ja mikään ei jaksa enää kiinnostaa niinkuin ennen. En muista milloin oon ees oikeesti piirtynyt mitään omasta halusta ja innosta enkä vain ajatuksesta että pakko piirtää.
    Mutta yksinäisenä oululaisena voin sanoa että kavereiden saamiseen on toivoa. Itse oon saanut kavereita jodelista, vaikka se toisinaan melko karsea paikka onkin anonyymiydessään. Mutta siellä jos jaksaa yrittää niin voi löytää tosi huippuja tyyppejä. Halutessas voidaan vaihtaa kik jos tahot tutustua muutamaan oululaiseen jotka on kärsineet yksinäisyydestä. Mutta voimia, elämä osaa olla keljua.Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives